Gezondheidsbegeleiding

Mijn aanpak concentreer zich op het verhogen van je fysieke en mentale veerkracht. Via verschillende technieken zet ik je op weg.

Bij dieptemassage masseren we de spieren door gebruik te maken van diepe dwarse druk op de spieren. Op deze manier proberen we de spieren los te maken. Dieptemassage kan pijn -en bewegingsklachten verbeteren of verhelpen.

Het aanreiken van ontspanningsoefeningen en –technieken voor meer energie en een beter omgaan van stress. Via relaxatieoefeningen en -technieken word je je meer bewust van je lichaam, ademhaling, emoties en gedachten. Dit zal je helpen om de invloed van stress te verminderen … wat kan leiden tot een betere nachtrust, meer energie, een fris en vrolijk gemoed. Tot rust komen is thuiskomen bij jezelf EN dit kan wonderen verrichten voor jouw gezondheid.

Voetreflexologie gaat ervan uit dat het lichaam wordt gespiegeld in de voeten Door het geven van een druk op een bepaalde zone van de voet ontstaat een reactie elders in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangespoord om in gang te schieten!

Om fit en vitaal te zijn is gezonde voeding een eerste vereiste! Via voeding voorzien we ons lichaam van de nodige bouwstoffen en energie. Een individueel, aangepast advies kan zorgen voor een vlottere vertering, een optimale vitaliteit en een gezond lichaam. Gezonde voeding werkt preventief en vervangt NOOIT de noodzakelijke medische behandelingen.

Luisteren is een belangrijke kwaliteit voor de begeleider. Door de omstandigheden vanuit een breder perspectief te benaderen, worden er inzichten geboren die tot meer begrip leiden van de eigen situatie om zo de weg naar verandering open te maken.

Samen werken we aan je veerkracht waardoor je beter kan omgaan met de stress die elke dag op je afkomt. Je kan makkelijker keuzes maken waardoor je het gevoel hebt dat je je leven meer onder controle hebt.

Eenmaal op het vitale spoor ben je je bewuster van je lichaam en geest, je kan de slechte momenten aanvaarden en toelaten, van de goede momenten kan je volop genieten!

Voornaam & Naam*
E-mail*
TEL of GSM
Geef een paar mogelijke data om af te spreken