Massages

Diepte massages & voetreflexologie

Wat is dieptemassage?

Met deze manuele techniek maak je de spieren los, dit zorgt voor een duurzaam effect waardoor je na een aantal behandelingen verlost bent van nekpijn, hoofdpijn of lage rugpijn. Ik masseer enkel de spieren, als de pijn niet door de spieren wordt veroorzaakt, zal ik je doorsturen naar een arts of paramedicus.

Het voordeel van deze techniek is de verlichting van spanning op de spieren. Stress is dikwijls de oorzaak van deze klachten. Wil je de oorzaak van stress aanpakken, dan kan ik zeker een relaxatie/ mental coaching proces met je opstarten maar soms kan het manueel losmaken van de spieren al voldoende zijn om je weer op de rails te krijgen. Ik masseer heel graag en mijn klanten vertellen me steeds dat dit mijn massages zo bijzonder maakt. Ik beperk bewust het aantal massages per week om met de volle focus/enthousiasme te kunnen masseren. Ik wil elke klant de volledige aandacht geven die ze verdienen.

Een behandeling kost 60 euro voor 45 minuten dieptemassage.

Wat is voetreflexologie?

Er zijn verschillende strekkingen binnen de voetreflexologie. In de Oosterse geneeskunde is het een zeer waardevolle manier om de gezondheid te bevorderen. In mijn praktijk zet ik het vooral in om mijn klanten te laten ontspannen. Een lichaam kan je ontspannen vooraleer de geest ontspannen is door voetreflexologie. Het is helemaal niet nodig om te focusen op ontspanning tijdens een voetzoolmassage. De weldaden van de voetmassage zorgen ervoor dat het lichaam ontspant en deze signalen bereiken de hersenen waar door ze op hun beurt positief reageren op dit ontspannen lichaam. Weet jij hoe een ontspannen lichaam aanvoelt? Kom zeker eens langs als het moeilijk was om op deze vraag te antwoorden… Je bent van harte welkom.

Een behandeling kost 60 euro voor 45 minuten voetmassage.

Voornaam & Naam*
E-mail*
TEl of GSM
Geen een paar mogelijke data om af te spreken